banner
banner

2018 Yılından Seçmece Videolarım

Artık bundan sonra her yıl kategorisi olmayan videolarımdan seçmece olanları web siteme toplu halde koymaya karar verdim. İşte 2018 yılındaki klip maceralarımdan seçmeler:

MICHAEL JACKSON ARŞİVİM: 1988 – 2018 arası Michael Jackson arşivimi tek parça haline getirdim. Amacım Michael Jackson materyalleri toplamaya başlamamın 30. yılını kutlamak… Altındaki müzikler de benim yaptığım remixlerdir.

KEDİ FÖTR ŞAPKAYI ATARSA: Az önce kedim Pamuk Prenses, Michael Jackson tarzı şapkamı aşağıya attı. (30 Ekim 2018 tarihinde yayınlandı)

MICHAEL JACKSON’IN “SCREAM” ALBÜMÜYLE İLGİLİ BİR KONUŞMA: Bu videoda canlı yayın yaparak Michael Jackson’ın “Scream” albümünden bahsettim.

KEDİ GÖK GÜRÜLTÜSÜ DUYARSA: Cimcime Fıstık gök gürültüsünü duyunca bu hale geldi! Aslında bu videoyu ilk olarak 15.06.2018 tarihinde paylaşmıştım. Yeni kanalıma taşımak istedim.

MICHAEL JACKSON FİGÜRLERİ KOLEKSİYONUM: YouTube’un kendi yapımım olduğu halde kliplerimi birçok ülkede sırf altında müzik var diye yasaklamasından bıktım. Ben de sıfırdan bir kanal açıp müziksiz videolar paylaşmaya karar verdim. Bu anlatımım doğaçlama olduğu için pek iyi olmadı ama en azından bir başlangıç yapmış oldum. Michael Jackson biblolarımı ve oyuncaklarımı göstereceğim ayrı bir video yapmak istiyordum zaten. Arşivimin diğer materyalleriyle ilgili bilgiyi http://www.tst.gen.tr/michael-jackson-arsivim-1988-2011/ adresinden öğrenebilirsiniz. Dipnotlarda devamı var. İlerleyen videolarda sadece Michael Jackson’dan değil, başka sanatçılardan da bahsetmeyi istiyorum. İlginiz için teşekkürler…

EV KLİBİM: Michael Bublé’nin “Home”, Prince’in “Way Back Home” ve Toni Braxton’ın “Love Shoulda Brought You Home” şarkılarını kullanarak 2018 yılındaki ev sahiplenme maceramı kliplendirdim. Zor ama gerekli bir süreçti. Klibi 17.12.2018’de yaptım ama evi Şubat’ta almıştım. Yani neredeyse 1 yıllık görüntülerden oluşuyor. Allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin.

ASLI GÖKYOKUŞ’A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI: Dün rockçı Aslı’nın hem doğum günüydü. Hem de yeni albümü çıkmıştı. Ben de kutlamak için Facebook’taki zaman tünelinde bu videoyu paylaştım. (27.10.2018 tarihinde yazıldı)

EYLÜL 2018 ANILARIM: Dün Facebook’un yaptığı videoya göre Eylül ayım böyle geçmiş… (06.10.2018 tarihinde paylaşıldı)

FACEBOOK’TA 11. YIL DÖNÜMÜM: 11 yıl evvel bugün Facebook’a üye olmuşum… Vay be!
Rozetlerde rahmetli arkadaşlarım Fırat San ve Abdülhekim Buğda da görünmüş. Gerçekten de bu 11 yılda neler yaşandı? (26.09.2018 tarihinde paylaşıldı)

AĞUSTOS 2018 ÖZETİ: Facebook’a göre 2018’deki Ağustos ayım böyle geçmiş…


Article Categories:
Turgay Suat Tarcan
Likes:
0

Leave a Comment