banner
banner

2010 Beyaz Show

DSC02284

29 OCAK 2010 CUMARTESİ: Bugün Madonna Songs kitabını bitirip Ekran 100leri adlı kitaba başladım. Bu gece Beyaz Show’a gidecektik www.sebnemferahfanclub.com olarak… Fakat ben Taksim’e gidip seyirci servisine binmektense minibüsle erkenden, yani akşam üstü gitmeyi tercih ettim, çünkü Pembe Abla ve diğerlerini ziyaret edecektim. Herkes beni görünce sevindi. “Hiçbir şey yapmasan bile varlığın bile işleri hallediyor” falan dediler, tabii ki “Niye geldin yine? Çek git” diye espri yapanlar da oldu. 😀 Hemen kullanıcı adlarımızı silmişler biz ayrıldıktan bir iki gün sonra… Allah’tan bazı belgelerimi flash disk’e atmışım. Aklıma bir de evden getirdiğim çoklu priz ve Cnbc-e 2010 takvimi takılmıştı. Onları almayı unutmuştum. Geldiğim iyi oldu, onları da aldım. Ayrıca SebnemFerahClub’ın 2010 takvimlerini Beyaz Show ekibine verdim. 10. yıl plaketi görüntüsünü de genel paylaşıma attım. Fakat bunları programda kullanmayacaklarını ses tonlarından anladım. Bir şansımızı denemiş oldum. Fan Club’dan geldiğimi söylediğimde çok şaşırdılar. “Nasıl içeri girdiniz?” diye sordular. “Daha geçen haftaya kadar CNN Türk’te çalışıyordum” dedim ben de… Neyse, akşama kadar Facebook’taki oyunlarda, forumlarda falan takıldım. Arkadaşlarla sohbet ettim. Bundan sonra yaşadıklarımı dakika dakika foruma aktardım. Programda yaşananları, Acun Ilıcalı ve Ali Taran’ın Şebnem Ferah dışındaki diğer konuklar olduklarını, Hülya Avşar’a yapılan telefon şakasını, Murat Göğebakan’ın evindeki canlı bağlantıyı falan herkes biliyor zaten. En güzeli baştan yazmak yerine sıcağı sıcağına yazdığım o mesajlarımı günlüğüme kopyalamak:

01-29-2010, 08:25 PM
Şu an Şebnem Ferah’ın grubu prova yapıyor. Şarkıları Ceren prova ediyor. Şebo’nun yerine Yalnız’ı söylüyor.

09:56 PM
Şu anda Şebnem Ferah’ın grubu yemek yiyorlar. Mercimek, pilav ve tarhana çorbası var menüde. Buket Doran beni hatırladı. Her zamanki melekliğiyle konuştuk. Siyah beresi çok yakışmış. Fotoğraf çekme talebimi kabul etti. Fakat Ozan Tügen ve Metin Türkcan çok gerginler, fotoğraf işi bozuldu. Ceren sadece gülümsedi. Şebo’nun menajerinden bilgiler aldılar. Şebnem Ferah hangi şarkıyı söyleyeceğini programda karar verecek. Şu an şarkıları numaralandırıyorlar. Rejiyle irtibatta olacaklar. Hülya’lar ise daha içeri alınmadı. Davetiyeler onda olduğu için girmelerini bekliyorum.

04:02 AM
Arkadaşlar, evet, yediklerine kadar öğrendim, çünkü ben de aynı menüden yedim. Hatta tatlı olarak kazandibi vardı. 😛 Demin dağıldık. Bize programın başında kimlik karşılığı verdikleri oylama makinası reklam aralarında oynamak dışında hiç bir işe yaramadı. Onları topladılar. Artık personel değilim ama şimdi seyirci servisiyle gidemem. Herhalde Taksim’e bırakırlar, öyle olmasa bile 10 saatte giderler. O yüzden nasıl olsa ulaştırma beni tanıyor, personel servisiyle gideceğim. Sitenin adı “Şebnem Ferah Fan Club” olarak geçti. Önceden başka sitelerin adlarını söylerlerdi. Fakat bu kez bizimkini söylediler. Bunda programda kullanılmayan ama ofislerine çıkıp “Beyaz Bey bekliyordu” yalanıyla verdiğim takvimlerimizin faydası oldu mu, yoksa genelleme mi yaptı bilmiyorum ama gerçek olan bir şey var, o da genellemenin adının bu kez bizim adresimiz olduğu… www.sebnemferahfanclub.com diye açık adres vermeye gerek yok, comsuz da olur. Hülya’ların önde olduğu doğru. Ben onlarla oturamadım, çünkü şu Nadin her kimse onu öldürebilirim. 😀 Beni beklemedi, davetiyemiz ortaktı. 2 kişilik davetiyeyi yırtıp atmışlar. Bana da dil dökmek kaldı. Sonra dayanamadım, “Ben geçen haftaya kadar CNN Türk’te çalışıyordum. İşte bu hala bende olan akretidasyon kartım, bu da ziyaretçi kartım. Akşam üstünden beri bekliyorum. Sırf bu program için geldim. Davetiyem de vardı ama yırtıp atmışsınız” diye söylendim. Önce kadın “Beni CNN Türk’müş, Kanal D’ymiş, Doktorum programıymış, nerede çalıştığın alakadar etmiyor” dedi, düşünün Doktorum ekibi de eski Beyaz Show ekibidir ama diğer davetiyesizler hala köşede beklerken beni içeri aldı. Beyaz Show’a daha önceden geldiğim için yerde oturmayacaktım, çünkü nasıl bel, bacaklar ve üzerine oturduğumuz organımızın ağrıdığını bilirim ama tüm sandalyeler kapılınca yerde oturmak zorunda kaldım. Sonra internetten izlerken kim olduğumu anlayayım diye de fötr şapka taktım. Reklam aralarında da bir kaç fotoğraf çektim. Yarın paylaşacağım. Servis gelmek üzeredir. İyi sabahlar…

02:04 AM
Sizlere ulaşamamamın nedeni kalabalıktı. Ben de sizlerle izlemeyi çok isterdim. Tek başına izlemek pek güzel olmuyor. Hatta davetiyeme bile ulaşana kadar güvenlik yırtıp atmış. Tıpkı 2008’deki Beyaz Show gibi yine kendi imkanlarımla girdim. Programdan sonra da kafeteryadaki kalabalıktan sıkıldım, eşyalarımı almak için personel tarafına gittim. Sonra izlenimlerimi yazarken bir baktım servis zamanı gelmiş. Programdan sonra ne oldu? Kulise girip fotoğraf çekilebildiniz mi?
Bu arada programın baştan sona tam kaydını veren bir YouTube kanalı bilen var mı?

©2010 TST Interactive Company


Article Categories:
Konser
Likes:
0

Leave a Comment